2017-05-02 23:04:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Képtelen alkalmazkodni

Napi horoszkóp május 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez egy jel arra, hogy átértékelje a szükségleteit, vágyait és kívánságait. Jó lenne, ha sikerülne egy kicsit jobban értékelnie, amije van – ez a csillagok üzenete a mai napra!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Álljon meg egy kicsit, és gondolja végig, mi az, amit el kellene hagynia az életéből ahhoz, hogy boldogabb lehessen? Ma értékes felismerései lehetnek, éljen velük! Ha van valami tisztázni valója a párjával, azt is érdemes ma áttárgyalniuk.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bizonyos körülmények között meglehetősen dühösen fog reagálni. Az önt kritizáló emberek útjából igyekezzen kiérni, keresse inkább azok társaságát, akik őszintén szeretik. Ha lehet, ma ne keveredjen senkivel szóváltásba, mert a rövidebbet húzná!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Mindent gyorsan szeretne elintézni, hogy aztán már lazíthasson, ez azonban nem fog összejönni – a bolygók jó néhány akadályt gördítenek az útjába. Próbáljon meg türelmet erőltetni magára, és ne hozzon fontos döntéseket!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Bár a délelőtt nehézkesen indul, végül elégedetten zárhatja majd a napot. A délutáni órákban kedvező hírt kap, és egy jó esélyt is a nyerésre. Ha adódik egy üzleti lehetőség, ami némi kockázatot is rejt magában, most bátran vágjon bele!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehezére eshet másokra figyelni, és képtelen alkalmazkodni. Valami konkrét dolgot szeretne megszerezni, és nehezen viseli, ha valaki ebben megakadályozza. Legyen egy kicsit több belátással!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Tartson egy egészségnapot! El sem hiszi, mennyi haszna lesz ebből. Fogyasszon minél több folyadékot, forrásvizet, vagy gyógyteát, és csak gyümölcsöt, valamint főzeléket egyen. Valami ma nagyon nagy örömet szerezhet önnek, talán kaphat egy kisebb ajándékot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha ön még egyedülálló, akkor egy izgalmas találkozásban lehet része. Ha párkapcsolatban él, akkor a bolygók jelzése szerint egy bizonyos dologban érdemes lenne közös nevezőre jutni – ez azonban korántsem megy majd könnyen…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, de kedvezőtlen kapcsolatban a Nappal. Mindkét bolygó az életerőre hat, így önnek is sokkal jobban kellene figyelnie a teste jelzéseire. Ha vitába keveredik, próbáljon hallgatni az észérvekre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Általában azt tapasztalja, hogy csak kemény munkával lehet valamire jutni. Ma szerencsésebb lesz, egy véletlen helyzetnek köszönhetően szinte az ölébe pottyan a siker és az elismerés!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Konfliktusa adódhat valamelyik távolabbi rokonával. Az nem használ, ha hagyja magát feldühíteni. Lélegezzen mélyeket, számoljon el százig, és maradjon nagyon barátságos! Főleg, ha ritkán látott vendég az illető…

Halak: II. 19. - III. 20.
Most azon múlnak a dolgok, hogy hogyan közeledik az emberekhez, mert ma mindenki érzékenyebb a szokásosnál. Tapintatra van tehát szüksége, ha el akar érni valamit. Este valaki fontos dolgot közöl Önnel.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: